itthonszulofoldonfiatalon@gmail.com
0642311324
Hírek
Ákos koncert Nyíregyházán

Ákos koncert Nyíregyházán

Köszönjük, hogy velünk EGYÜTT ünnepeltetek!

Közösségi ház infrastrukturális fejlesztése és ikon elhelyezése

Közösségi ház infrastrukturális fejlesztése és ikon elhelyezése

Az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület célja, hogy elősegítse a magyar közösség, különösen is, a most felnővő nemzedék Szülőföldön való megmaradását és hozzájáruljon az ehhez szükséges közösségi élet megéléséhez.

Székelyföldi látogatás

Székelyföldi látogatás

Az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület és a Hierotheosz Egyesület közös szervezésében 2024. február 29-e és március 3-a között megvalósult egy székelyföldi látogatás, amelyen Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye és Máriapócs delegációja vett részt.

Meghívó

Meghívó

Ezúton szeretettel meghívjuk az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület a Máriapócsi Alapítvánnyal együttműködve „Keresztény értékeink nyomában a Kárpát-medencében és az Örök Városban” című projekt keretében megrendezésre kerülő székelyföldi kirándulásra, amely Nemzeti Kegyhelyünk Máriapócs Város és Csíkszereda-Csíksomlyó testvérvárosi, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye és Hargita megye köz...

Téli hétvége

Téli hétvége

Az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség már hagyománnyá vált téli hétvégéjét idén Máriapócson és Pócspetriben valósította meg 2024. február 9-10. között.

Meghívó

Meghívó

„Lélekben rendben a hármas határ mentén” – IFJ-GY-23-A-0027 Az Itthon, Szülőföldön Fiatalon Egyesület már hagyománnyá vált téli hétvégéjét szervezi meg Máriapócson és Pócspetriben, melynek időpontja: 2024. február 9-10. Helyszínek: Máriapócsi Családvár Zarándokház - 4326 Máriapócs, Kossuth tér 17. Emlékpont - 4327 Pócspetri, Iskola utca 8.

GYIA Szabolcs szrt baravnkovics mvm eem nka ert nea Magyar Falu Program