itthonszulofoldonfiatalon@gmail.com
0642311324

„Vállalkozz rá” konferencia 2018. március 22-23.

2021. 08. 12.

Az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület a Magyar Villamos Művek támogatásával „Vállalkozz rá” konferenciát szervezett Kisvárdán 2018. március 22-23. között.

A találkozó célja az volt, hogy a kárpátaljai, magyarországi és erdélyi fiatal vállalkozókat összehozó, találkozási pontot biztosító rendezvényt sikerüljön szervezni.

A rendezvényen köszöntőbeszédet mondott Kiss András a „Vállalkozz rá” alapítója, megyei közgyűlés képviselője, Antal Lóránt szenátor, a „Vállalkozz rá” alapítója, Leleszi Tibor Kisvárda Város polgármestere, valamint előadást tartott Dr. Seszták Miklós Nemzeti Fejlesztési Miniszter, Porcsalmi Bálint ügyvezető elnök (RMDSZ), Csepreghy Nándor a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, Oláh Zsanett a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója, Kereskényi Gábor Szatmárnémeti polgármestere, Lakatos Gergő Panyolai Szilvorium Zrt. igazgatója, Szabó Ákos Tranzit- Holding vezérigazgatója, Klapka Sandy a Klapka Üzletház ügyvezetője, Szakács Pál István a Székelyudvarhelyi Hargita Business Center igazgatója és Pataki Gábor Kárpátaljai Fiatal Magyar Vállalkozók Szövetsége alelnöke.

Előadásaikban hangsúlyozták a gazdasági és a kormányzati- önkormányzati világ közötti együttműködés fontosságát, valamint a vállalkozók társadalmi szerepét egy adott közösség fejlődése érdekében, magyarországi, kárpátaljai és erdélyi fiatal vállalkozók példáin keresztül ismerhettük meg egy-egy fiatal útját a számára sikeres vállalkozóvá válásig, a fiatal vállalkozók helyzetét, álmait és céljait.

Az eseményre magyarországi, kárpátaljai és erdélyi fiatal vállalkozók kaptak meghívást, hiszen kiemelt célja az eseménynek, hogy a különböző térségben élő fiatalok egymásra találjanak és ezen esemény keretében új gazdasági kapcsolatok, reménybeli közös üzletek szülessenek.

A forrásból a rendezvényhez kapcsolódó étkezést és szállást, valamint az eseményen résztvevők okleveleit finanszíroztuk!

Köszönjük a Magyar Villamos Művek támogatását!

Korábbi bejegyzések
GYIA Szabolcs szrt baravnkovics mvm eem nka ert nea Magyar Falu Program